Dezvoltarea produselor înseamnă să gândești în alternative

Dezvoltarea de dispozitive de fixare inovatoare - provocări, obiective, succese | Interviu

CELO Befestigungssysteme GmbH

Aplicațiile apar și dispar, deoarece lumea este în continuă schimbare.

De exemplu, materialele de construcție se schimbă, metodele de construcție se schimbă, legile se schimbă, condițiile climatice se schimbă și totul este în schimbare.

Schimbările sunt motorul și sursa de inspirație pentru forța noastră inovatoare. Ceea ce rămâne constant în fiecare proiect este obiectivul primordial de a dezvolta produse fiabile, durabile și ușor de utilizat.

Particularitatea Prizelor este că, deși sunt mici, ele sunt componente foarte importante, iar viața și moartea depind adesea de fiabilitatea unei Prize.

Și ceea ce este, de asemenea, foarte interesant în dezvoltarea sistemelor de fixare este faptul că există o varietate enormă de aplicații. Prin urmare, trebuie să se aibă grijă ca fiecare sistem de ancorare să fie perfect adaptt la condițiile de mediu în care va fi utilizat ulterior, la materiale, la influențele meteorologice. Toate acestea necesită o coordonare exactă a componentelor, astfel încât sistemul de ancorare să funcționeze cu adevărat în mod fiabil pe termen lung.

Cel mai interesant lucru legat de dezvoltarea produselor este că ai mereu sarcini noi și variate, lucrezi cu mulți parteneri externi, ai multe interfețe în cadrul companiei, cu achizițiile, cu producția, cu calitatea.

De fapt, cu toate departamentele din companie și că, în cele din urmă, ai succes doar dacă lucrezi cu adevărat bine în echipă.

Suntem oameni de știință și muncitori într-unul singur. Suntem experți în materiale și lucrători în construcții, inventatori creativi și solicitanți meticuloși, desenatori și scule, tinichigii și lucrători în echipă.

Și, ceea ce ne distinge mai presus de toate, suntem curajoși! Îndrăznim să abordăm chiar și cele mai dificile probleme și găsim întotdeauna o soluție!

Achim Ruppertz

Bineînțeles, întotdeauna ținem cont de meșteri și de utilizatorul final atunci când dezvoltăm și încercăm să dezvoltăm soluții care sunt universal aplicabile, deoarece fiecare meșter, fiecare utilizator final dorește să aibă o penposibilz pri - dac o sin penbilz. Desigur, aceasta este o provocare extrem de dificilă, care nu este atât de ușor de realizat. 

ResiTHERM® 16

Cu toate acestea, ceea ce am reușit să facem recent este să dezvoltăm o ancoră pentru fixări grele pe fațadele izolate care este cu adevărat universal aplicabilă pentru aproape toate substraturile și pentru aproape toate tipurile de izolație. Acesta ahora ResiTHERM 16. 

Do you need help with any projects? Can we help you develop customized solutions? Dacă aveți întrebări, atunci nu ezitați să ne contactați.