Elemente de fixare și soluții inovatoare de la Celo pentru specialiști

Ancore metalice

Suntem specialiști în ancore metalice

Ca specialiști, producem o gamă largă de ancore pentru sarcini medii și grele pentru instalatorii profesioniști; de la temporar la permanent, de la proiecte mici la cele mai exigente instalații. CELO are ancora metalică potrivită pentru fiecare aplicație.

Ancorele metalice CELO sunt o alternativă perfectă la soluțiile chimice de fixare datorită gamei largi de opțiuni de montare și rezistență la temperatură.

Descoperiți portofoliul de ancore metalice CELO cu peste 150 de articole în multe forme și dimensiuni diferite. Aici veți găsi gama noastră largă de șuruburi de beton BTS sau populara noastră ancoră de manșon Dnbolt.

  • Tip afișare
Categorii
1 - 9 9 rezultate afișate
1 - 9 9 rezultate afișate
CELO produce o gamă largă de ancore metalice care pot fi utilizate în diferite proiecte, de la sarcini mici până la sarcini grele. Găsirea ancorei potrivite poate fi uneori o sarcină dificilă. Dacă întâmpinați probleme, nu ezitați să ne contactați.

Alege țara

Üdvözöljük!
Ön jelenleg a CELO Fixings Magyarország oldalát látogatja, ahol a régiónak megfelelő termékek elérhetőek. Kattintson a gombra, hogy továbblépjen a nemzetközi oldalunkra vagy zárja be a felugró ablakot.

Tovább a nemzetközi oldalra