Elemente de fixare și soluții inovatoare de la Celo pentru specialiști

Fixare în izolație

CELO a proiectat o gamă de fixări pentru a asigura fixări rapide, sigure și profesionale în plăcile izolante

Fixările de izolație CELO ajută la asigurarea unei izolații termice optime, rezultând clădiri eficiente energetic.

Dispozitivele noastre de fixare sunt proiectate să funcționeze pe diferite tipuri de izolații și grosimi ale clădirilor, respectând cerințele de siguranță la incendiu deseori necesare pentru instalațiile de izolare.

Fabricate în Germania, dopurile noastre de nylon de înaltă calitate pentru izolare, permit o instalare rapidă pentru izolația dvs., prevenind în același timp podurile termice pentru o protecție termică eficientă.

  • Tip afișare
Categorii
1 - 3 3 rezultate afișate
1 - 3 3 rezultate afișate
Căutați fixări pentru a le instala în material izolat? Răsfoiți prin această secțiune pentru a găsi fixări de izolație din nailon de înaltă calitate pentru o gamă largă de aplicații: suporturi de izolație, dibluri de izolație și elemente de fixare a țevii de scurgere a apei de ploaie pentru fațade izolate, fixări de perete pentru fațade izolate și șuruburi de izolație pentru profiluri de conectare la perete multe culori.

Alege țara

Üdvözöljük!
Ön jelenleg a CELO Fixings Magyarország oldalát látogatja, ahol a régiónak megfelelő termékek elérhetőek. Kattintson a gombra, hogy továbblépjen a nemzetközi oldalunkra vagy zárja be a felugró ablakot.

Tovább a nemzetközi oldalra