Elemente de fixare și soluții inovatoare de la Celo pentru specialiști

Surub autoforant beton

Pentru o fixare rapida si sigura in beton

Șuruburile pentru beton = instalări rapide, sigure și ușoare in beton.

Șuruburile de beton CELO, cunoscute și sub numele de ancore de beton, oferă o modalitate rapidă, ușoară și incredibil de puternică pentru fixarile in beton. Nu este necesară ciocănirea surubului. Doar se fileteaza in gaura. Descoperă-le aici.

  • Tip afișare
Categorii
1 - 7 7 rezultate afișate
1 - 7 7 rezultate afișate
În America de Nord șuruburile de beton, cunoscute în mod obișnuit sub numele comercial Tapcon, sunt foarte populare. Aceste șuruburi funcționează ca ancore in beton, se fileteaza puternic in părțile laterale ale găurii. Pentru a asigura un atașament solid, este important să folosiți burghiul recomandat. Contactați-ne pentru a primi asistență.

În categoria ancorelor de beton veți găsi multe alte soluții, dar nu este o instalare mai rapidă in beton și sigură mai decât aceste șuruburile, permițându-vă să instalați mai aproape de margine cu rezistență ridicată și necesitând doar o gaura preforata.

Alege țara

Üdvözöljük!
Ön jelenleg a CELO Fixings Magyarország oldalát látogatja, ahol a régiónak megfelelő termékek elérhetőek. Kattintson a gombra, hogy továbblépjen a nemzetközi oldalunkra vagy zárja be a felugró ablakot.

Tovább a nemzetközi oldalra