Servicii clienți

L-V 8:00 – 16:30

+40 720 539 516

Contact

Misiune și valori

MISIUNEA grupului CELO este de a oferi clienților noștri și instalatorilor profesioniști „timp”. Timp pentru a-și dedica ceea ce are nevoie într-adevăr afacerea lor, timp pentru a fi mai eficient în instalare, timp pentru inovare, timp pentru deschiderea de noi piețe ... și timp pentru partajare

VISION-ul nostru este să găsim produse și servicii inovatoare noi pentru a câștiga timp pentru dvs., îmbunătățindu-vă și fiind mai eficiente în gestionare, instalare și asamblare.

VALORILE grupului CELO:

  • Angajament și implicare

Afișarea unei atitudini pozitive, respectarea valorilor companiei, a colegilor și a clienților cu același nivel de dăruire și muncă grea.

  • Concentrat pe profesioniști și soluții

Abilitatea de a ajuta și sprijini profesioniștii, îndeplinind cerințele lor tehnice și de servicii, fiind capabili să identifice nevoile și să implementeze soluții.

  • Munca în echipă

Să vă simțiți parte a unei echipe și să colaborați cu ceilalți, să vă arătați angajamentul de a atinge obiective comune, să creați o atmosferă bună și să sacrificați obiective individuale pentru a atinge obiective superioare ca grup.

  • Focus internațional

Vedere globală a afacerii, evaluând impactul global al muncii noastre. O minte deschisă, respect pentru cultura altor țări.

  • Îmbunătățirea și inovarea constantă

Aceasta implică venirea cu soluții tehnice, concepte noi și practici revoluționare diferite pentru a face față situațiilor și aplicațiilor de zi cu zi.

  • Calitatea muncii

Coerență maximă în efectuarea lucrărilor la timp și corect. Lucrul în cel mai bun mod posibil prin intermediul unor procese de lucru eficiente, clare și simple.

Pentru a ne consolida valorile, oferim o gamă largă de articole de înaltă calitate din categoria șuruburi și fixări tehnice pentru a furniza produse și servicii care oferă clienților noștri valoare adăugată. Grupul CELO se angajează ferm la calitate la fiecare nivel al afacerii, cu un politica de calitate și durabilitate care este implementată prin reguli și verificări interne, precum și prin aprobarea și respectarea certificate de calitate conform standardelor internaționale precum ISO 9001: 2008.

Published: 2023-09-19