Servicii clienți

L-V 8:00 – 16:30

+40 720 539 516

Contact

CELO (Diviziuni)

CELO este structurat în două divizii operaționale principale:

Fixări CELO

CELO Fixings avea trei mărci, fiecare specializată în diferite categorii de produse:

Sisteme de asistență APOLO.

Apolo a fost specializată în dezvoltarea și fabricarea propriilor elemente de fixare pentru instalații electrice și sanitare. Gama noastră de produse include cleme, cleme, profile și cuie de gaz sau pulbere.

Șuruburi CELO pentru lemn și metal.

CELO a fost specializată în dezvoltarea și fabricarea proprie de șuruburi. Gama noastră include șuruburi autofiletante și autoforante pentru ferestre din aluminiu sau PVC și șuruburi VELOX pentru PAL și lemn.

Tehnologie de fixare APOLO MEA. Dopuri și ancore din nailon.

Apolo-MEA a fost specializată în dezvoltarea și fabricarea proprie de corpuri de iluminat. Gama noastră include fixări pentru sarcini grele, substanțe chimice și adezivi. Prescrierea, evaluarea și fiabilitatea sunt valorile adăugate pe care vi le oferă o companie de producție germană expertă în fixare.

Din ianuarie 2019, distribuim toate produsele noastre sub aceeași marcă CELO.

divIcon1.png
Avem în stoc peste 10.000 de referințe pentru a acoperi diferitele nevoi ale pieței în fixare și asamblare.
divIcon2.png
Sistemul nostru logistic asigură un serviciu rapid și eficient, garantând 97% din produsele noastre stoc livrate în termen de 24 de ore.

Elementele de fixare CELO

CELO Fasteners este divizia specializată în fabricarea și comercializarea șuruburilor de precizie pentru piața electronică, auto, a materialelor electrice și a electrocasnicelor.

Gama noastră de produse include șuruburi pentru materiale plastice, șuruburi TRILOBULAR ™ autofiletante pentru metale și șuruburi pentru mașini, inclusiv șuruburi speciale pentru aplicații speciale.

Lucrăm în colaborare cu clienții noștri pentru a oferi soluții profitabile și eficiente din punct de vedere al costurilor, axate pe reducerea costurilor și îmbunătățirea performanței asamblării.

Published: 2023-09-19