Elemente de fixare și soluții inovatoare de la Celo pentru specialiști

Instalații sanitare

Sistemele de fixare și clemele noastre sunt realizate pentru a reduce timpul și costurile instalațiilor sanitare.

Fixările CELO includ dibluri preasamblate și seturi de fixare la îndemână pentru instalațiile sanitare din baia dvs., cum ar fi elementele de fixare pentru toalete, pisoare și lavoare. În plus, suntem specialiști în instalarea rapidă a sistemelor de susținere.

  • Tip afișare
Categorii
1 - 7 7 rezultate afișate
1 - 7 7 rezultate afișate
Căutați elemente de fixare sanitare pentru a repara o toaletă? Vă întrebați de unde să cumpărați șuruburi pentru mașina de spălat? Aveți nevoie de șuruburi cu flanșă pentru toaletă? Sau căutați soluții de fixare pentru accesoriile dvs. la toaletă? Dacă da, ești în locul potrivit. CELO produce șuruburi, cleme și alte soluții de fixare pentru a vă ajuta să găsiți ceea ce aveți nevoie.

Suntem experți în șuruburi de fixare, proiectarea și fabricarea elementelor de fixare la comandă pentru companiile de top în domeniul produselor sanitare.

Contactați-ne pentru o ofertă personalizată.

Alege țara

Üdvözöljük!
Ön jelenleg a CELO Fixings Magyarország oldalát látogatja, ahol a régiónak megfelelő termékek elérhetőek. Kattintson a gombra, hogy továbblépjen a nemzetközi oldalunkra vagy zárja be a felugró ablakot.

Tovább a nemzetközi oldalra