Configurați-vă pistolul

FORCE ONE

ÎNVAȚĂ CUM SĂ CONFIGUREZI PISTOLUL FORCE ONE

Începeți să economisiți timp și bani cu FORCE ONE. Indiferent dacă sunteți la inceput în tehnica cu fixarea directă sau ați înlocuit vechiul pistol de bătut cuie cu un FORCE ONE, noi vă putem ajuta. Urmăriți secțiunile acestei pagini și aflați totul.

Cuprins

Inregistrare si garantie

Înregistrați-vă instrumentul online pentru o garanție suplimentară de doi ani, plus...

 • Reparatie pistol in 24h
 • Înlocuirea pistolului în 24 de ore
 • Garanție de returnare a banilor în 15 zile
 • Întreținere anuală gratuită

Inainte sa incepi

Există câteva lucruri pe care vi le recomandăm să faceți înainte de a începe să utilizați pistolul cu gaz FORCE ONE:

 • După ce ați despachetat pistolul, asigurați-vă că toate piesele sunt incluse în cutie. Găsiți lista în Întrebări frecvente a acestei pagini
 • Citiți anunțul care vine în cutie, pentru a înțelege totul despre instrument. Puteți descărca pdf-ul aici
 • Încărcați bateriile
 • Configurați-vă FORCE ONE cu accesorii premium CELO: cuie, gaz, cleme, șaibe! Consultați gama completă aici

Configurarea pistolului

Acum este timpul să începeți să configurați și să vă pregătiți pistolul FORCE ONE pentru acțiune! Urmărește videoclipul pentru un ghid pas cu pas pentru a vedea cât de rapid și ușor este.

Sfaturi pentru depanare

 • Asigurați-vă că există cel puțin 2 cuie în magazie. Din motive de securitate, pistolul nu se declanșează atunci când în magazie sunt mai puțin de 2 cuie
 • Lungimea maximă a cuielor susținute de magazie este de 40 mm
 • Asigurați-vă că bateria este încărcată și butelia de gaz nu este gol

Videoclipuri de întreținere

Ce să faci dacă pistolul nu funcționează?

Primul lucru pe care ar trebui să-l verificăm atunci când unealta nu funcționează este bateria, de multe ori este posibil să fie descărcată. Doar scoateți și înlocuiți bateria cu una complet încărcată.

Ce să faci dacă pistolul nu funcționează?

Dacă bateria este complet încărcată și instrumentul nu funcționează, următorul lucru de verificat ar trebui să fie butelia de gaz. Acestea pot ține până la 1000 de cuie, așa că dacă ați lucrat mult poate că este timpul pentru o schimbare a gazului.

Ce să faci dacă există un cui blocat? 

Ocazional, un cui s-ar putea bloca în cuier, ceea ce înseamnă că atunci când apăsați pe trăgaci, acesta refuză să tragă. Doar opriți pistolul și utilizați instrumentul nostru de deblocare pentru a ajuta la rezolvarea problemei.

Ce să faci dacă nu poți împinge vârful pistolului?

Dacă piesa nasului nu se mișcă atunci când apăsați pe ea, atunci ar trebui să verificați cuiele din magazie. Mecanismul de siguranță înseamnă că veți avea nevoie întotdeauna de cel puțin 2 cuie în magazie pentru a trage.

Accesorii principale pentru FORCE ONE

Proiectat pentru a economisi timp la instalarea țevilor și a conductelor cu pistol. Pur și simplu împingeți țeava pentru a se fixa în clemă!

Cuie asamblate de înaltă performanță, întărite cu crestături pentru a oferi o aderență optimă în materiale dure precum betonul și oțelul.

Accesoriul pentru pistolul cu gaz vă permite să fixati un mănunchi de cablu. Proiectat cu 4 deschideri laterale astfel încât să puteți instala din toate direcțiile.

O alternativă premium la clemele din plastic pentru a instala cabluri și tuburi. Oferă o fixare sigură datorită nervurii de sprijin pentru o stabilitate mai mare și o prindere sigură.

Conceput pentru a fixa cablurile, țevile sau firele în paralel, clema oferă o fixare sigură datorită nervurii de sprijin pentru o stabilitate mai mare și o prindere sigură.

Instalați în câteva secunde când utilizați pistolul cu gaz! Partea din plastic asigură o prindere fermă pe nasul pistolului, permițând o instalare precisă și ușoară.

Întrebări frecvente

 • 1 x pistol de bătut cuie cu gaz FORCE ONE
 • 1 x ochelari de protecție
 • 2 x dopuri pentru urechi
 • 2 x baterie
 • 1 x încărcător
 • 1 x Husă de transport
 • 1 x instrument de curățare a blocajelor
 • 1 x manual de instrucțiuni

O butelie de gaz pentru FORCE ONE va ține până la 800 de fixări.

Bateria ar trebui să reziste aproximativ până la 3000 de împușcături.

Are o dată de expirare minimă de 2 ani, atâta timp cât este depozitată la temperaturi cuprinse între +5 și 25ºC.

Dacă simțiți că aveți nevoie de piese de schimb vă rugăm să contactați distribuitorul sau reprezentantul de vânzări sau alternativ, sunați echipa noastră de contact și vă vor ajuta cu plăcere.

În cele mai multe cazuri, problemele sunt rezolvate urmând recomandările furnizate în videoclipurile noastre de întreținere. Dacă mai aveți probleme după ce le-ați examinat, vă rugăm să contactați distribuitorul sau reprezentantul de vânzări.

Alegerea cuielor cu mărimea potrivită poate face o diferența în rezistența fixării. De obicei, dimensiunea cuielor alese se face pe baza materialului pe care vom fixa.

Terminând

Acum sunteți gata să începeți să utilizați FORCE ONE pe șantier. Dacă sunteți începător cu pistolul de bătut cuie, vă recomandăm să faceți câteva teste fixând intr-o zonă mai retrasă. Acest lucru vă va ajuta să vă obișnuiți cu instrumentul, să reglați adâncimea de batere și să verificați performanța materialului de bază. Dacă până acum ai economisit timp de execuție și cu alte scule, atunci ești pregătit să te bucuri de rata de succes îmbunătățită a noului tău FORCE ONE

Contactați suportul tehnic

Ai nevoie de mai mult ajutor? Economisiți timp completând formularul nostru de contact online și vă vom pune în legătură cu un expert.

Sesiuni personalizate cu CELO

Doriți să înțelegeți mai multe despre FORCE ONE? Programați o sesiune virtuală sau o demonstrație la fața locului cu echipa noastră de experți.