Elemente de fixare și soluții inovatoare de la Celo pentru specialiști

Fixări rezistente la foc, cu certificat

Descoperiți cea mai mare gamă de fixări rezistente la foc care asigură siguranța instalațiilor dvs.

Potrivit CTIF (International Association of Fire Rescue Services), numai în Germania, aproximativ 200.000 de incendii în fiecare an cauzează daune care se ridică la miliarde de euro. Cu 33%, instalațiile electrice sunt numărul 1 al cauzelor de incendiu în care materialele utilizate pentru direcționarea și fixarea instalațiilor electrice și izolarea cablurilor sunt de obicei combustibile. Din acest motiv, instalațiile electrice necesită o atenție specială pentru protecția împotriva incendiilor.

CELO se angajează să reducă cantitatea de incendii cauzate de fixări necorespunzătoare al instalațiilor. Proiectând și producând fixări aprobate împotriva incendiilor, aliniate la cele mai noi cerințe, CELO dă putere electricienilor cu soluțiile potrivite pentru a atinge acest obiectiv.

  • Tip afișare
Categorii
1 - 11 11 rezultate afișate
1 - 11 11 rezultate afișate
Reglementările legale pot varia în funcție de țară. Vă rugăm să contactați experții CELO pentru a vă oferi informații suplimentare privind aprobările și cerințele locale. Experții noștri în protecția structurală împotriva incendiilor pentru instalații electrice vă vor putea ajuta.

Siguranța la incendiu în clădiri necesită, în general, ca în cazul unui incendiu să existe suficient timp pentru ca oamenii să scape din clădire. Anumiți pereți, pardoseli și elemente de fixare asigură rezistență la foc în scopul construirii compartimentelor de incendiu și / sau căilor de evacuare protejate, asigurând rezistența structurii.

Alege țara

Üdvözöljük!
Ön jelenleg a CELO Fixings Magyarország oldalát látogatja, ahol a régiónak megfelelő termékek elérhetőek. Kattintson a gombra, hogy továbblépjen a nemzetközi oldalunkra vagy zárja be a felugró ablakot.

Tovább a nemzetközi oldalra