Servicii clienți

L-V 8:00 – 16:30

+40 720 539 516

Contact

Demonstrații de produse

Solicitați o demonstrație live a produselor CELO.

Vrem să ne asigurăm că instrumentele dvs. sunt cele mai potrivite pentru nevoile dvs. Din acest motiv, oferim demonstrații live gratuite ale produselor noastre inovatoare, astfel încât să vă asigurați că luați decizia corectă. Încercați înainte de a cumpăra

Înțelegem că trebuie să încercați produsele pe care le veți folosi înainte de a le cumpăra. Indiferent dacă sunteți un profesionist în construcții care lucrează la fața locului sau un comerciant cu amănuntul care lucrează la distribuție, încercarea produselor inovatoare CELO vă va oferi cheile pentru a cunoaște beneficiile sale, instalarea sa ușoară și avantajul competitiv unic.

La ce să ne așteptăm de la demonstrația dvs. live?

Vrem să ne asigurăm că veți avea ocazia să încercați produsele noastre în aceleași condiții de mediu și pentru aceleași aplicații pe care le-ați folosi în mod obișnuit pe o bază de zi cu zi. De aceea, vă putem contacta pentru a ne asigura că putem reda demonstrația în cea mai bună locație, asigurându-ne că include tot ceea ce este necesar pentru o demonstrație reală, cum ar fi materialele de bază, instrumentele și alte accesorii.

Atunci când este necesar, camionetele noastre demonstrative, cu sursă de alimentare dedicată și materiale de bază, vor conduce la locația convenită cu dvs., astfel încât demonstrația să poată fi efectuată într-o locație care vi se potrivește cel mai mult, indiferent că se află la locul de muncă sau la birou .

Mizați-vă în tehnicienii noștri calificați care vizitează sute de construcții pe parcursul anului, efectuând toate tipurile de demonstrații de produse și instruiri despre produse pentru o utilizare sigură și corectă a produselor.

Nu ezitați și aranjați acum demonstrația la fața locului!

Published: 2023-09-19