Sărbătorim 60 de ani de fixare și prindere excelență

Suntem bucuroși să vă anunțăm că CELO, marchează o etapă remarcabilă în acest an, deoarece sărbătorim cea de-a 60-a aniversare!

De la înființarea noastră în 1963,am fost în fruntea industriei de producție a dispozitivelor de prindere și fixare, oferind în mod constant produse de înaltă calitate și soluții inovatoare În ultimele șase decenii, am economisit timp și bani pentru mii de clienți, câștigându-le încrederea și loialitatea.

Suntem mândri să reflectăm asupra creșterii remarcabile pe care am înregistrat-o de-a lungul anilor. Prin achiziții strategice și prin construirea de fabrici și birouri ultramoderne pe diferite continente, ne-am extins raza de acțiune și ne-am consolidat capacitățile pentru a ne servi mai bine clienții noștri valoroși.

Această aniversare nu este doar o celebrare a longevității noastre, ci și o dovadă a sprijinului neabătut al clienților noștri, a dedicării angajaților noștri și a parteneriatelor durabile pe care le-am încheiat cu furnizorii, distribuitorii și părțile interesate.

Vă mulțumim tuturor pentru că ați făcut parte integrantă din călătoria noastră. În cinstea a 60 de ani de excelență și a încă mulți alții în continuare!