Soluții pentru antreprenori

La CELO înțelegem că una dintre cele mai mari provocări pentru antreprenori este aceea de a putea livra proiectele la timp, menținând în același timp cele mai înalte standarde. Acest lucru înseamnă să lucrați la proiecte mai eficient și mai economic și să folosiți materiale de calitate care să respecte standardele de siguranță. Misiunea noastră este de a ajuta companiile să atingă acest obiectiv prin furnizarea de cunoștințe de specialitate și o abordare personalizată pentru fiecare dintre nevoile clienților noștri.

Ghiduri și calculatoare

Asistență profesională

Obțineți sfaturi de specialitate cu privire la modul în care trebuie să procedați cu proiectul dumneavoastră. Dacă nu sunteți sigur ce fel de fixare ar fi optimă, atunci lăsați echipa noastră de specialiști să vă ajute să vă ofere soluția ideală. 

Secțiunea de descărcări de pe site-ul nostru web oferă toate informațiile tehnice și de siguranță pe care trebuie să le cunoașteți despre produs, cum ar fi documentele tehnice (ETA), declarația de performanță (DoP), precum și fișele cu date de siguranță și certificatele de calitate. 

Echipa noastră tehnică este aici pentru a vă ajuta ori de câte ori aveți nevoie. Oferind asistență personalizată pentru a vă rezolva problemele tehnice sau pentru a vă oferi îndrumări de instalare. 

Oferim abonaților noștri cele mai recente și relevante informații despre produsele și serviciile noastre. Pentru a fi la curent cu noutățile, abonați-vă la buletinul nostru informativ! 

economisiți timp

S-a dovedit că produsele noastre îmbunătățesc eficiența utilizatorilor, asigurând finalizarea proiectelor la timp. Și nu numai atât, dar produsele noastre cu care puteți economisi timp au, de asemenea, un impact important asupra costurilor forței de muncă, ceea ce face ca costul total pe lucrare să fie mai rentabil. 

Șurub autoforant beton BTS

Sistemul nostru de fixare autoforantă BTS permite o instalare directă și rapidă în materiale de construcție solide. Perfect pentru sarcini mai grele și cu o bună rezistență la coroziune.

Fixări cu pistol de cuie

Pentru fixări directe, fără găurire prealabilă, pistolul nostru de bătut cuie cu gaz FORCE ONE este de 2 ori mai rapid decât pistoalele obișnuite cu baterii și vine cu o gamă largă de accesorii.

Ancorare chimică

O gamă largă de ancore chimice durabile și fiabile, inclusiv cele care sunt aprobate de ETA, pentru a susține instalațiile grele într-o varietate de aplicații.

Suntem aici pentru a ne sprijini clienții la fiecare pas, furnizând cele mai bune și mai actualizate informații de care aveți nevoie pentru a finaliza proiectele la timp și în cel mai eficient mod din punct de vedere al costurilor. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.