soluții pentru distribuitori

Este important să înțelegem că fiecare distribuitor este unic și de aceea personalizăm experiența pentru fiecare. Fie că este vorba de informații despre produse și asistență tehnică, de afișaje personalizate sau de furnizarea materialelor de care aveți nevoie pentru a crea o campanie pe mai multe canale, suntem aici pentru a vă ajuta să vă dezvoltați. 

Standuri POS

Materiale printate

Cataloage, pliante, afișe - Toate acestea sunt modalități excelente de a informa clienții cu privire la produsele pe care le vindeți, precum și de a furniza informații suplimentare despre produse, modul în care acestea funcționează și cum funcționează cel mai bine. 

Pick & Mix

Standurile noastre Pick 'n' Mix sunt soluția perfectă pentru a oferi o experiență personalizată. Clienții dvs. pot obține exact ceea ce își doresc, fără să se întrebe ce vor face cu toate piesele de schimb. 

Standuri personalizate

Căutați soluția ideală pentru un anumit spațiu sau doriți să oferiți un stand special clienților dumneavoastră? Trimiteți-ne toate informațiile! Putem lucra împreună pentru a vă oferi un stand pe care să fiți mândru să îl aveți în centrul dumneavoastră de distribuție.

Resurse online

Dacă doriți să creați o experiență multi-canal între centrele de distribuție și magazinul online, atunci putem colabora la crearea de materiale creative online, cum ar fi bannerele și imaginile de pe pagini web și ads. 

Informații produs

Echipa noastră tehnică specializată este aici pentru a vă ajuta ori de câte ori aveți nevoie. Oferindu-vă asistență personalizată pentru a vă adresa întrebările tehnice.

Descărcați un catalog cu toate produsele noastre, documente tehnice (ETA), declarații de performanță (DoP), fișe cu date de securitate și certificate de calitate.  

Pe canalul nostru YouTube veți găsi multe videoclipuri despre produsele noastre, demonstrând diferite instalații și aplicații. Ideal dacă sunteți în căutarea unor răspunsuri informative rapide.

Back office

Pentru a completa experiența completă cu CELO, vă oferim, de asemenea, asistență în back-office pentru a vă asigura că plățile și bazele de date sunt tot timpul actualizate. 

Feed-uri de date despre produse

Obțineți cele mai exacte și actualizate informații despre produse direct în bazele de date, astfel încât să puteți răspunde rapid la întrebările clienților și să nu-i mai faceți să aștepte. 

Transferuri EDI

Ușor și eficient de utilizat, sistemul nostru de transferuri EDI vă permite să vă gestionați comenzile cu ușurință și să nu mai fiți nevoit să țineți evidența unor hârtii enervante. 

Suntem aici pentru a-i sprijini pe comercianții noștri la fiecare pas. Vrem să ne asigurăm că oferiți produsele potrivite pe care le caută clienții dvs. și că sunteți în măsură să vă maximizați și să vă creșteți potențialul afacerii. Dacă doriți să deveniți un partener CELO sau dacă doriți informații, nu ezitați să ne contactați.