Soluții pentru instaltori profesioniști

Asistență la fiecare pas

Dorim să vă asigurăm că oferim cea mai bună experiență posibilă pentru toți utilizatorii produselor noastre, motiv pentru care avem mai multe puncte de contact pentru fiecare etapă a drumului. 

Doriți să cumpărați produsele noastre? Găsiți cel mai apropiat distribuitor prin harta distribuitorilor noștri. Doar adăugați locația dvs. și găsiți un distribuitor care să se potrivească nevoilor dvs.

Echipa noastră tehnică specializată este aici pentru a vă ajuta ori de câte ori aveți nevoie. Oferindu-vă asistență personalizată pentru a vă adresa întrebări tehnice, pentru a vă oferi îndrumări de instalare sau pentru a găsi soluția optimă. 

Găsiți toate informațiile, inclusiv detalii tehnice, avantajele produsului și imagini pe paginile de produs.

Descărcați un catalog cu toate produsele noastre, documente tehnice (ETA), declarații de performanță (DoP), fișe cu date de securitate și certificate de calitate.  

Pe canalul nostru YouTube veți găsi multe videoclipuri despre produsele noastre, demonstrând diferite instalații și aplicații. Ideal dacă sunteți în căutarea unor răspunsuri informative rapide.

ghid selectare fixări

Căștigă timp și bani

Înțelegem presiunile la care sunt supuși instalatorii profesioniști și, prin urmare, produsele noastre inovatoare au fost concepute pentru a răspunde nevoilor acestora. Gama noastră largă de produse îi ajută pe instalatori să își îmbunătățească eficiența, de la cel mai mic șurub până la pistoalele noastre de bătut cuie.

Fixări cu pistol de cuie

Pentru fixări directe, fără găurire prealabilă, pistolul nostru de bătut cuie cu gaz FORCE ONE este de 2 ori mai rapid decât pistoalele obișnuite cu baterii.

Șurub autoforant beton BTS

Instalare directă și rapidă în beton, șuruburile autoforante pentru beton BTS sunt ușor de folosite, pot fi fixate chiar și cu o șurubelniță manuală!

Clemă multi-quick nylon Abranyl®

Prindeți până la 3 diametre diferite de țeavă cu o singură clemă! Clemele multi-quick din nailon Abranyl® se instalează rapid - Trebuie doar să apăsați țeava pentru a o bloca în poziție!

Suntem aici pentru a-i sprijini pe clienții noștri la fiecare pas. Vrem să ne asigurăm că veți găsi produsele corecte de care aveți nevoie pentru a vă finaliza proiectele cu eficiență și ușurință. Dacă aveți întrebări, atunci nu ezitați să ne contactați sau să vizitați pagina noastră de întrebări frecvente.