Despre CELO

global

CELO este o companie de familie, dedicată proiectării și fabricării de șuruburi și fixări, lider în furnizarea de produse de vârf în tehnologie, soluții inovatoare și servicii personalizate.

Fondată în 1963 la Barcelona, ​​CELO și-a extins prezența și și-a diversificat serviciile prin achiziții strategice și investiții constante devenind un grup global capabil să ofere o gamă largă de produse inovatoare, asistență pentru dezvoltare, îndrumări de vânzări, expertiză logistică asistență tehnică pentru clienții din întreaga lume.

Grupul este compus din două unități de afaceri : CELO Industrial Fasteners este specializată în sectorul industrial în diverse domenii, cum ar fi industria auto, electronice de larg consum, electrocasnice, electrice sau medicale. CELO Fixings este specializat în sectorul construcțiilor, inclusiv activități conexe, cum ar fi instalații sanitare, electrică, tâmplărie din lemn și metal, izolare, acoperișuri și fațade, printre altele.

Obiectivul nostru este să dezvoltăm și să producem produse inovatoare, de înaltă calitate, care să aducă o valoare adăugată semnificativă cerințelor de fixare și asamblare ale clienților noștri. Mai mult, ne concentrăm evoluțiile noastre în produse care contribuie la „ reducerea costurilor de instalare și asamblare ”.

Cu peste 20.000 de metri pătrați de instalații de producție, care oferă o capacitate de producție de peste 14 milioane de șuruburi pe zi și 1 milion de dopuri din plastic injectat, compania produce de la produse standard specifice clientului până la elemente de fixare speciale personalizate, asigurând răspunsul nevoile clientului. Folosind cea mai avansată tehnologie de formare la rece (până la cinci etape de formare), mașini de laminat cu fir de înaltă performanță și precizie, cuptoare de călire interne și linie de acoperire lamelară de zinc, cea mai recentă tehnologie inteligentă de inspecție (laser și optică) și soluții EDI asigurăm calitatea a produselor și serviciilor noastre.

Fabricile noastre de șuruburi sunt situate în Spania (5.000m2), China (7.500m2) și SUA (6.800m2) și materialul plastic fabrica de injecție este situată în Germania .

Cele 4 fabrici, 7 centre logistice și 13 hub-uri comerciale din mai multe țări ne permit să deservim cerințele tehnice și logistice ale clienților noștri din întreaga lume.

Astăzi, grupul are peste 380 de specialiști, de la ingineri la reprezentanți de vânzări, oferind servicii de cea mai înaltă calitate clienților săi din întreaga lume. Consultați secțiunea de carieră pentru mai multe informații despre oportunitățile de muncă.

Published: 2021-03-26