Elemente de fixare și soluții inovatoare de la Celo pentru specialiști

Fixare și ancorare

Suntem un producător de fixări, specializați în fixări de înaltă calitate și ancore pentru construcții

Descoperiți o gamă largă de elemente de fixare generale, cum ar fi diblurile din plastic, șuruburile de bază din oțel sau sistemele de fixare chimice care sunt, de asemenea utilizate de instalatorii profesioniști. Producem dibluri și șuruburi cu o experiență de peste 50 de ani în Germania.

 

Alegeți elementele de fixare CELO pentru durabilitate, capacitatea mare de încărcare, siguranța și, mai presus de toate, timpul de instalare.

  • Tip afișare
Categorii
oldalanként
13 - 24 37 rezultate afișate
13 - 24 37 rezultate afișate

Știi cum să alegi fixarea sau ancorarea potrivită?

Mufe, ancore, șuruburi, elemente de fixare, cuie, șuruburi, dopuri de perete, ancore chimice sau dispozitive de izolare - există atât de multe elemente de fixare diferite din care poate fi greu să știm ce să folosim! Sarcini diferite pe diferite suprafețe sau materiale de bază vor necesita fixări și elemente de fixare diferite, iar asistența noastră tehnică va răspunde la orice întrebare pe care o aveți, astfel încât data viitoare când decideți ce fixare să utilizați, nu veți intra într-o confuzie!

Alege țara

Üdvözöljük!
Ön jelenleg a CELO Fixings Magyarország oldalát látogatja, ahol a régiónak megfelelő termékek elérhetőek. Kattintson a gombra, hogy továbblépjen a nemzetközi oldalunkra vagy zárja be a felugró ablakot.

Tovább a nemzetközi oldalra